Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Like
Watch Later
Share
Add to

Halloween Party vs. Campionatul de Karaoke / Karaoke Battles | Selectii Preliminare

acum 7 ani16 views

Din octombrie pana pe 23 decembrie 2011, in fiecare vineri, la Rodizio | Social Music Club se desfasoara Campionatul de Karaoke | Karaoke Battles. Invitati in concert sunt cei de la Daniel Lazar Band. Tot ei vor tine partea si vor canta alaturi de concurenti. DA ... Cei ce se inscriu la Campionatul de Karaoke au o trupa adevarata pe spate si beneficiaza de o logistica impresionanta pentru a convinge juriul si publicul ca ei merita sa treaca in etapa urmatoare.

Madalin Voicu Jr., Robert Ionescu si Ina Dinu din partea Rodizio | Social Music Club sunt cei ce decid cine castiga lupta pentru 1000 de euro, premiul ce va fi dat in Gala de Craciun, dar si cine pleaca acasa cu premiile saptamanale sau cele speciale. In Etapele Preliminare se fac in inscrieri direct pe site la rodiziosocialclub.ro sau la numarul de telefon 0758818841 dar si pe adresa de email office@rodizio.ro.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Halloween Party vs. Campionatul de Karaoke / Karaoke Battles | Selectii Preliminare
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/xm4vkc" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above