Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Desetka [El Diez] 1. del

7 years ago691 views

Serija spremlja fanta po imenu Chava (Alfonso Herrera), mladega nogometaša iz mehiškega Jalisca, ki se čez noč spremeni v veliko nogometno zvezdo in postane iskan s strani najpomembnejših svetovnih nogometnih klubov. Chava pride v prestolnico Mehike skupaj s svojih prijateljem iz otroštva ‘El Cremasom’ (Ernesto Loera) in s svojim trenerjem Gonzalom Gómezom (Mauricio Quintana), ki doseže sklenitev pogodbe s prestižnim nogometnim klubom Atlético Nacional, ki je v lasti Javierja Ruvalcaba (Joaquin Cosío).

S svojim hitrim vzponom v svet slave in uspeha je Chava neprestano oblegan s strani novinarjev, zanj se zanima tudi Ximena Calleja (Eréndira Ibarra), privlačna novinarka, ki nikomur ne dovoli vstopa v njeno zasebno življenje, dokler ne spozna Chave.

Na svoji poti se Chava sooča z dobrimi in slabimi stranmi slave ter z ogromnim pritiskom zaradi visokega pričakovanja ljudi. Bori se z osebnimi problemi in ko je že na tem, da bi vse zapustil, mu prijatelji pomagajo najti pravo pot.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Desetka [El Diez] 1. del
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/xlujdb" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above