Dëshmitari X, dëshmia që kurrë s'u dëgjua (Video II)

Lajme Shqip
5
18 764 views
  • About
  • Export
  • Add to
Videoinçizimi i plotë i Dëshmitarit X. Dëshmia Agim Zogajt, publikohet për herë të parë dhe ekskluzivisht nga Portali LajmeShqip.com. Rrëfimi në vijim ëshë i protagonistit kyç në procesin gjyqësor në Rastin Kleçka, por i dhënë për Tribunalin Ndërkombëtar të Hagës, në janar 2004

0 comments