Tose Proeski & Martin Vucic - Muza (by Marjan)

Tose Fan Radio
45
651 views
  • About
  • Export
  • Add to
Моја си не сум сам Кога нешто лошо тргнува Ти имаш барем трошка утеха
Добро е, тука си После сите битки победи Се кријам пак во твојте прегратки
Те извајав во песна За да бидеш вечна ти За да ги тешиш сите вљубени
Те претворив во муза Една и единствена Верна и моја, толку искрена

0 comments