Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Like
Watch Later
Share
Add to

Tose Proeski & Martin Vucic - Muza (by Marjan)

7 years ago705 views

Моја си не сум сам Кога нешто лошо тргнува Ти имаш барем трошка утеха
Добро е, тука си После сите битки победи Се кријам пак во твојте прегратки
Те извајав во песна За да бидеш вечна ти За да ги тешиш сите вљубени
Те претворив во муза Една и единствена Верна и моја, толку искрена

Report this video

Select an issue

Embed the video

Tose Proeski & Martin Vucic - Muza (by Marjan)
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/xlav94" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above