Advertising Console

  Antonia - Live la (Acasa-TV)

  East Media

  by East Media

  811
  734 views
  Antonia, pe numele său complet Antonia Iacobescu, este o cântăreață și un fotomodel de origine română. De la vârsta de 5 ani a trăit alături de părinții săi în SUA. Antonia a trăit și crescut în Utah și Las Vegas, unde a terminat liceul și a intrat și în lumea modelling-ului. A participat la sute de ședințe foto pentru cataloage și a ajuns să colaboreze cu agenții mari din America, cum ar fi și Lenz sau Ford Models. Antonia povestește însă că experiența în modelling i-a lăsat totuși un gust amar, din cauza rivalităților dintre manechine.
  Antonia cântă de la vârsta de 10 ani și a făcut școala de muzică în SUA. Faptul că a trăit printre oamenii de culoare a influențat-o în muzică. Stilurile RnB și Soul le simte cel mai aproape de suflet, fiind stilurile muzicale ce au influențat-o într-un mod decisiv.
  După 13 ani petrecuți în SUA (Utah și Las Vegas), Antonia s-a întors recent cu familia în România. Aici, ea l-a intâlnit pe Tom Boxer, prin intermediul unui antrenor de fitness care o auzise cântând, impresionându-i în egală măsura cu vocea și frumusețea ei.
  Antonia și Tom s-au intâlnit și asa a luat naștere și primul hit Roses on Fire, care a beneficiat și de un videoclip regizat și filmat de Tom Boxer. "Este prima fată top-model care cântă cu adevărat. În studio nu am avut ce să corectez la vocea ei este pur și simplu talent nativ !", a declarat Tom Boxer. Roses on Fire a avut un mare succes și peste hotare, fiind difuzat pe posturi de radio și televiziune din țări precum Olanda, Polonia, etc.
  O altă piesă cu care Antonia a cucerit inimile ascultătorilor, "Morena",este creată de Tom Boxer și cântată într-un stil foarte special de către Antonia, fiind potrivit barometrelor de măsurare a audiențelor radio tv, "cea mai difuzată piesă românească a momentului" în luna feb. a anului 2010.
  După două luni de la prima difuzare, Morena a reușit să urce sigur în clasamentele muzicale, românii fiind încântați de combinația dintre ritmul de club și vocea senzuală a Antoniei..