Advertising Console

  Gite Ferrières (Burnontige) 32 personen BE-4190-05 ...

  Belvilla

  door Belvilla

  1
  60 views
  Bekijk dit vakantiehuis in Ardennen, Luik (België): http://www.belvilla.nl/dv/vdo/vakantiehuizen/luxe-cottage-gite-burnontige-32-personen-BE-4190-05

  Hamoir ligt 32 km. ten westen van Stavelot. Deze voormalige boerderij is verbouwd tot een luxueuze gîte en is zeer rustig gelegen in het gehucht Burnontige. De gîte is groot van opzet. U zult elkaar in de diverse ruimtes zeker niet voor de voeten lopen. De inrichting is geheel nieuw en aan alles is gedacht! Zo is er een professionele vergaderruimte en kunt u heerlijk ontspannen in de relaxruimte met sauna en jacuzzi. Alle twaalf slaapkamers beschikken over een eigen badkamer met douche en een telefoon met internetaansluiting. Vanaf het terras heeft u vai een trap naar beneden toegang tot de grote tuin. Kinderen kunnen hier lekker ravotten. Daarnaast kunt u sportief bezig zijn op de jeu-de-boulesbaan, het volleybal- of het badmintonveld.

  See this holiday home: http://www.belvilla.com/dv/vdo/holiday-home/luxurious-cottage-burnontige-32-persons-BE-4190-05

  This former farm is built into a very deluxe gite. The gite is spaciously arranged. The décor is completely new. From the terrace you can take a descending staircase to access the large garden with garden furniture and barbeque.