¿Desea eliminar todas sus búsquedas recientes?

Todas las búsquedas recientes se han eliminado

Me gusta
Ver luego
Compartir
Añadir a

Ítaca

hace 7 años199 views

Bernat Vidal és enginyer industrial. La seva trajectòria professional s’ha vist lligada estretament al món de la publicitat i del màrqueting. Fa prop de 6 anys s’endinsà en el projecte de Borbalan, una agència que nasqué amb un clar denominador comú: una gran creativitat i un latent esperit visionari. Bernat, bon vespre, benvingut a Ítaca.
Amb només 22 anys publicà el seu primer treball en solitari. Ara ens presenta el seu segon treball. Un disc que dóna molta importància a les lletres i que es titula Gira el món. Avui conversam amb Xaviss que ens parla de la seva trajectòria en solitari.
Si diguéssim que el nostre convidat domina el dibuix, el gravat, la pintura, la instal·lació o la performance només anomenaríem algunes de les seves inquietuds. I és que, repassar la trajectòria de Joan Lacomba passa per tocar moltes disciplines, inclosa la teatral. Avui tenim el plaer de comptar amb la presència de Joan Lacomba. Benvingut a Ítaca.
Després de quatre anys de formació a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears, 10 alumnes han mostrat al teatre Xesc Forteza de Palma la seva feina, en el que ha estat el darrer taller a l’escola. L’obra, amb un títol molt suggeridor també es veurà a Menorca i Manacor.
Javier Matesanz, crític de cinema, també serà amb nosaltres, avui per parlar-nos de dues pel·lícules que s’exhibeixen a les nostres sales: El padre de mis hijos i Insidious.
Benjamí Villoslada ens parlarà de les darreres novetats tecnològiques.
Coneixerem les principals novetats editorials, sabrem quina és la música més escoltada i els videojocs de moda. Tot això i més en el darrer Ítaca de la temporada.

Denunciar este vídeo

Seleccionar un tema

Incrustar el vídeo

Ítaca
Reproducción automática
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/xjifql" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Añada el vídeo a su sitio con el código embebido anterior