Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Like
Watch Later
Share
Add to

Horia Brenciu la Podul lui Oprescu - Back Stage(Pregatiri)18.Iunie.2011

acum 7 ani128 views

Primarul Oprescu s-a arătat mulţumit de finalizarea podului şi spune că acesta va ajuta la fluidizarea traficului în capitală. Din start, edilul a ţinut să precizeze că podul nu este "al lui Oprescu”, ci "al bucureştenilor”. Oprescu a adăugat că bucureştenii vor câştiga timp, traficul se va fluidiza şi că nici parcările nu vor fi problematice în zonă. "Lucrează băieţii ăştia la parcare. Le-am zis: Bă, nu ne jucăm aici, puneţi automat, puneţi bariere, pentru că pe urmă nu le mai pune nimeni. Şi pentru toţi oamenii care au avut de suferit în urma construcţiei de aici, parcarea de jos, de sub pod, în principal acolo vor parca ei, la 25 de metri de casă."
Întrebat de realizatorul Victor Ciutacu dacă va tăia panglică la inaugurare, Sorin Oprescu a arătat că nu are de gând să facă acest lucru: "M-am jurat că nu tai panglici, ca să nu semăn cu ceilalţi. Aşa am fost eu toată viaţa mea. Nu m-am repezit să fac apendicită şi m-am repezit în operaţii d-astea mari.”

Report this video

Select an issue

Embed the video

Horia Brenciu la Podul lui Oprescu - Back Stage(Pregatiri)18.Iunie.2011
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/xjdmtm" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above