Ítaca

RTVMallorca
35
264 views
  • About
  • Exportar
  • Afegir a
A finals de 2009 Carles el Saure agafà maletes disposat a fer la volta al món. Però no foren els 80 dies de Verne perquè una de les aturades el captivà, l’illa del Sol de Bolívia. Allà hi quedà tres mesos gestant el que ha estat el seu primer llibre en prosa: Contes des de l’illa quàntica, nou llibre de les bèsties. Volum guanyador del Premi Mallorca de Narrativa
Repassar la trajectòria d’un dels il•lustradors més rellevants dels darrers 50 anys no és fàcil però el Casal Solleric ha aconseguit mostrar l’evolució de l’univers de Fernando Vicente amb il•lustracions que van des de l’any 1984 fins als nostres dies.
Teresa Matas és una d’aquelles dones que s’ha fet a si mateixa. Que ha lluitat per fer-se un lloc en el món de l’art, un món que, fa 20 o 30 anys era inaccessible per a les dones però ella s’hi obrí camí. Treballa la roba per transmetre pensaments, sentiments i abocar-hi la seva ànima. Avui la tenim amb nosaltres.
Amb el final de curs arriba el moment de posar damunt l’escenari tot allò que petits actors i actrius, ballarins i ballarines han après. Avui us ensenyam un musical que ha reunit 83 alumnes: VIVABROADWAY!
Javier Matesanz, crític de cinema, també serà amb nosaltres, avui per parlar-nos de dues pel•lícules que s’exhibeixen a les nostres sales: X men. Primera generación i Nowhere boy
Benjamí Villoslada ens parlarà de les darreres novetats tecnològiques
Coneixerem les principals novetats editorials, sabrem quina és la música més escoltada i els videojocs de moda. Tot això i més a l’Ítaca avui vespre.
Ítaca és un programa de cultura i oci destinat a analitzar i donar a conèixer les darreres tendències dins el món dels joves. Per tant, Internet, els videojocs, la música i el cinema seran tractats cada setmana juntament amb altres formes d’expressió més clàssiques, com el teatre o la pintura. Presentat per Bel Bestard.

0 comments