Advertising Console

  ZAZ Je Veux (Macedonian)

  Repost
  Ljupco Cvetkovski

  by Ljupco Cvetkovski

  0
  2 066 views
  Je Veux (Macedonian)
  lyrics

  Дајте ми стан во Риц , не го сакам
  Шанелов накит , не го сакам
  Дајте ми автомобил , што да правам со него ?
  Дајте ми послуга , што да правам со нив ?
  Вила во Нушател , тоа не е за мене
  Дајте ми ја Ајфеловата кула , што да правам со неа ?
  Јас сакам љубов , радост , духовитост
  Вашите пари нема да ме направат среќна
  Сакам да умрам со раката на срцето
  Ајде заедно да ја откриеме мојата слобода
  Заборавете ги предрасудите
  Добродојдовте во мојата стварност
  Доста ми е од вашите убави манири , тоа е премногу за мене
  Јас јадам со раце и таква сум , каква што сум
  Зборувам гласно и искрена сум – извинете
  Доста со лицемерие , јас завршив
  Доста со бесмислици

  Јас сакам љубов , радост , духовитост
  Вашите пари нема да ме направат среќна
  Сакам да умрам со раката на срцето
  Ајде заедно да ја откриеме мојата слобода
  Заборавете ги предрасудите
  Добродојдовте во мојата стварност