¿Desea eliminar todas sus búsquedas recientes?

Todas las búsquedas recientes se han eliminado

Me gusta
Ver luego
Compartir
Añadir a

Mallorca 80

hace 7 años100 views

TV Mallorca emetrà dilluns el concert Mallorca 80s, que va contar amb la participació de cinc de les bandes més importants de la nostra illa a l’esmentada dècada. El programa té una durada de dues hores.


La Isla va ser un grup de Pop-Rock format a Palma a principis de 1986 per tres amics amb un interès comú per la musica. Guanyador s del concurs de Pop-Rock de Palma l´any 1988 editaren un sol disc anomenat “El poder de la luna ni se sabe”


Furnish Time varen ésser un dels grans grups d´aquesta dècada. Una de les seves actuacions mes importants va ser a Madrid, dins el marc de les festes de Sant Isidor on varen ser el teloners del grup “Smiths” on varen actuar davant de 200.000 persones a mes de sortir al programa de televisió nacional “La edad de oro”.


Susie Q es va formar a finals de 1986. Com a flamants guanyadors del VII concurs de Pop-Rock varen enregistrar el seu disc debut la tardor del 89 als estudis Swing. Aquest disc es presentació al gener de 1990 a diferents escenaris con la Revetla de Sant Sebastià o la Nit de Rock de Sa Faixina.


El Primer Tercio varen ser un dels grups que s´instal•laren a Madrid per intentar conquerir la capital del Pop estatal. Tres àlbums editats amb la discogràfica DRO van ser el testimoni d´una fructuosa carrera musical.


Los Malditos, els hereus mallorquins del rock´n´roll varen viure una època daurada entre els finals de 80 i principis dels 90.

Denunciar este vídeo

Seleccionar un tema

Incrustar el vídeo

Mallorca 80
Reproducción automática
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/xifyf7" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Añada el vídeo a su sitio con el código embebido anterior