Advertising Console

  L´aguait

  RTVMallorca

  por RTVMallorca

  35
  756 vistas
  Dimarts dia 26 d’abril s’emet un nou capítol del programa L’Aguait presentat per Glòria Franquet, aquesta setmana des del barranc de Biniaraix.
  El primer reportatge mostrarà la Trobada Internacional de Pintors al barranc de Biniaraix, que comptà amb la participació de més de 100 pintors que es reuniren en aques indret els dies 16 i 17 d’abril per pintar els magnífics paisatges de la zona. Aquesta trobada no es feia des de fa vint anys i s’ha recuperat amb motiu de la candidatura de la Serra de Tramuntana a Patrimoni de la Humanitat.
  L’altre reportatge es dedicarà aquesta setmana a la naturopatia, amb la naturòpata mallorquina Kika Mas, que ens parlarà d’aquestes pràctiques de prevenció i superació de les malalties amb mètodes naturals.
  El programa inclou també l’habitual recull de notícies i convocatòries ambientals, així com la secció Ecomania, dedicada aquesta setmana a la taxa de residus.
  El programa vol ser com un aguait, una finestra oberta al medi ambient i la natura de Mallorca. El programa, de mitja hora de durada i presentat per Glòria Franquet, consta de tres reportatges, a més de notícies i consells.