Радиограмофон (музикален шкаф) "Лира 68"

Try Our New Player
bgsoundvinil
0
192 views
  • About
  • Export
  • Add to
Лампов радиограмофон "Лира 68" ТЕСТ 2011 г. УКВ стара скала: 64,5 - 73 Мhz Огледална честота на български радиостанции - Сигнал плюс

0 comments