Advertising Console

  Радиограмофон (музикален шкаф) "Лира 68"

  Repost
  bgsoundvinil

  by bgsoundvinil

  0
  250 views
  Лампов радиограмофон "Лира 68" ТЕСТ 2011 г. УКВ стара скала: 64,5 - 73 Мhz Огледална честота на български радиостанции - Сигнал плюс