Cargar

1, 2, 3... sus

RTVMallorca

por RTVMallorca

33
61 vistas
  • Información
  • Exportar
  • Añadir a
Aquest dilluns l´1, 2, 3... sus, a Televisió de Mallorca, descobrirà l’esquaix. És un esport sovint confòs amb el pàdel, però molt més dinàmic, veloç i diferent a altres esports de raqueta. El número 4 del rànquing nacional, David Vidal, farà de mestre de la disciplina i explicarà com va néixer i quins en són els secrets.
El Sus també visitarà una competició d’autocròs. Igual que el motocròs, consisteix a fer un ral•li però a un circuit tancat. Alguns del pilots mallorquins d’aquest esport detallaran les curiositats de la seva pràctica.
A més, al bloc de futbol, el Sus entrevistarà el migcampista del RCD Mallorca Gonzalo Castro, el Chori. L’uruguaià xerrarà del seu futur a l’entitat vermella i analitzarà la primera temporada del club sota les ordres de Michael Laudrup.
I, com cada dilluns, el Sus repassarà tota l’actualitat esportiva del cap de setmana. Futbol sala, bàsquet i trot també formaran part del programa.
"1, 2, 3... sus" és un programa presentat pel periodista Manel Ferrera dedicat als esports que parla del Reial Mallorca, però també dels principals equips de bàsquet, voleibol o futbol sala de Mallorca. També hi tenen cabuda els esports més minoritaris.

0 comentarios