Advertising Console

  Cloenda de campanya de Des de Baix: míting i acció a Sants

  desdebaix desdebaix

  por desdebaix desdebaix

  4
  403 vistas
  Després de l’acte final de campanya, on van participar prop de cinc-centes persones, Des de Baix va organitzar la última mobilització. Dos-cents activistes van marxar en manifestació des del Casinet d’Hostafrancs, on es feia l’acte final, fins l’estació de Sants.

  Encapçalats per una pancarta en defensa d’una altra Vaga General, els manifestants van entrar dins l’estació cridant eslògans a favor del transport públic i de qualitat i en contra la privatització dels serveis públics i també en defensa de la mobilització social. Els i les activistes van ocupar el vestíbul central de l’estació, on la cap de llista per Barcelona, Esther Vivas, va denunciar les polítiques del Govern de la Generalitat a favor de les grans infraestructures, l’especulació en el territori i els preus abusius del transport públic.

  A continuació, els activistes van recórrer en manifestació el recinte i van fer una parada especial davant del McDonald’s de l’estació. Allà els i les manifestants van denunciar el menjar escombraria i l’explotació laboral, dels quals McDonald’s n’és tot un símbol.

  L’acció reivindicativa va finalitzar a l’esplanada de l’entrada de l’estació on els i les activistes de Des de Baix van donar per acabada la mobilització i la campanya electoral. Una campanya, que com va recordar Esther Vivas, “ha mostrat una altra manera de fer política, vinculada a les lluites i als moviments socials, amb accions directes, piquets informatius, xerrades a tot el territori i amb un programa de ruptura amb les actuals polítiques i en defensa de mesures al servei de la majoria del poble de Catalunya”.