Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Like
Watch Later
Share
Add to

Schiller Video 59, den 16. september 2010

8 years ago72 views

Schiller Video 59, den 16. september 2010 med næstformand Feride Istogu Gillesberg.
Den 29-årige LaRouche demokrat Rachel Brown fik 21,5% af stemmerne i det demokratiske primærvalg i den 4. kongresdistrikt i Massachussets. Hendes modstander var kongresmedlem Barney Frank, formanden for finansudvalget i repræsentanternes hus i Washington, D.C. som har stået i spidsen for de mange redningspakker til bankerne, designede til at rede finansverden, frem for den almene vel. Rachel Brown kræver afskrivning af spekulationsboblerne i stedet, for at rede befolkningen.

Rachel Browns mærkesager var at afsætte præsident Obama, indføre Glass-Steagall lovgivning, og bygge store infrastrukturprojekter inkl. NAWAPA, den nordamerikanske vand- og elektricitetssamarbejde. Hendes kommentar til valget var, selv om Barney Frank vandt denne gang, er han mod slutning af sin karriere, mens hun lige er begyndt! Hun vil fortsætte med at lede kampagnen in Boston, specielt for Glass-Steagall lovgivning.

Læs mere: www.rachelforcongress.com, www.larouchepac.com, www.schillerinstitut.dk

Kontakt os: +45 35 43 00 33, si@schillerinstitut.dk

Report this video

Select an issue

Embed the video

Schiller Video 59, den 16. september 2010
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/xeurok" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above