Förtalskampanjen mot Lyndon LaRouche

LAROUCHEpunktSE
3
68 vistas
  • Información
  • Exportar
  • Añadir a
Så din granne tror fortfarande att EAP är högerextremister och mördade Palme, eller att Lyndon LaRouche är antisemit, Ku Klux Klan-anhängare, sektledare och dessutom från Mars?

I många år har "etablerade" media och debattörer trakasserat LaRoucherörelsen och EAP. De har kallat oss allt mellan himmel och jord. De har gjort det för att försöka ta bort effekten av LaRouches konstruktiva förslag, analyser och inflytande. De har gjort det för att slippa stå avslöjade i sitt hyckleri. De gjort det för att folk inte skall veta att det hela tiden har funnits riktiga alternativ och göra folk osäkra och rädda att höja sina röster.

Du tror alltså att du vet något om EAP och LaRouche?!? En lögn är alltid en lögn: I stället för att dissekera den, låt oss helt enkelt visa vem som satte den till världen och vad deras motiv är!

I detta avsnitt ur EAPTV:s film "Sanningen om LaRoucherörelsen i Sverige - EAP" avslöjas hur denna enorma förtalskampanj drogs igång. Hela filmen kan laddas ned och kopieras fritt från http://www.larouche.se

0 comentarios