Advertising Console

  News-24- IT Lab

  Repost
  Albtelecom Sh.a

  by Albtelecom Sh.a

  3
  233 views
  Eagle Mobile ka mbështetur Fakultetin e Shkencave të Natyrës pranë Universitetit të Tiranës, për ngritjen e një laboratori të ri Teknologjisë së Informacionit.
  Tashmë studentët do të kenë mundësinë të përdorin këtë laborator me kapacitet prej 30 vendesh dhe i pajisur me të gjitha aparaturat e një salle bashkëkohore, si video-projektor, skaner, printer, etj.
  ____________________________________________________________________________________

  Eagle Mobile has supported the Faculty of Natural Sciences at the University of Tirana, for the establishment of a new laboratory of Information Technology.
  Now the students will be able to use the lab with a capacity of 30 seats and is equipped with all modern tools of a lab, such as video-projector, scanner, printer, etc.