Voulez-vous effacer les recherches récentes ?

Toutes les recherches récentes seront supprimées

That's Mushing ! Et eventyr med dagens sledehunder

il y a 9 ans835 views

www.grandnordfilms.com
That’s Mushing! Er en fantastisk reise inn i hverdagslivet til en profesjonell hundekjører og trekkhundene hans. Reisen starter i Sveits hvor Emil Inauen har startet sin kennel med ca 30 alaska huskies, og vi vil finne ut hvordan han jobber med dem.
Du vil lære hvordan han med stor succe gjør disse hundene, som har et rykte på seg for å være vanskelige, til hyggelige kjæledyr, men også hvordan han skaper utrolige atleter av dem som er i stand til å løpe i timesvis under ekstreme forhold.

Vi drar så til de franske alper hvor Emil og hundene deltar i La Grande Odyssèe , et langt og tøft løp både for hunder og kjører på grunn av de enorme høydeforskjellene på over 2000 meter .

Deretter reiser vi langt nord, langt forbi polarsirkelen til den norske tundra for å være med Emil og hans kone, Barbara, på det kalde sporet på Finnmarksløpet, verdens nordligste hundeløp.
I løpet denne unike reisen vil du få sjansen til å oppleve det unike båndet som binder denne mannen og hundene hans sammen i sporene de sammen har delt inn i flotte villmarksområder.

Kom deg på sleden og KJØR!

Signaler cette vidéo

Quel est le problème ?

Intégrer la vidéo

That's Mushing ! Et eventyr med dagens sledehunder
Lecture auto
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/xawg03" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Intégrer la vidéo à votre site avec le code d'intégration ci-dessus