Wilt u al uw recente zoekopdrachten verwijderen?

Alle recente zoekopdrachten zullen verwijderd worden

Vind-ik-leuk
Later bekijken
Delen
Toevoegen aan

Classic Rally Experience 2005

13 jaar geleden3.4K views

6 september 2005 - Olst | De broers Paul en Tino Huet van Classic Rally Events (classicrallyevents.nl) uit Oegstgeest hebben zoals gebruikelijk hun (eigen) oldtimers ingezet.
Hoewel er wel een competitie-element in zit, gaat natuurlijk niet om het winnen, het gaat om de belevenis. Perfect voor een dagje toeren met het senior management of de board of directors. Maar ook voor de afdelingen daaronder is het een heerlijk dagje uit. In een prachtige omgeving, in geweldige auto’s, auto’s waarin je nog het gevoel hebt in een auto te rijden, echt moeite te moeten doen om te schakelen en waarin je in een geur van hout en leer dat heerlijke ronkende motorgeluid hoort.

Ook hier geldt dat het prettig is om een bijrijder te hebben waarmee het klikt, hoewel er bij dit soort rally’s met open oude auto’s toch net iets meer valt te beleven dan bijvoorbeeld bij rally’s met modernere varianten. Hier is het rijden zélf een belevenis en is het dus niet nodig om spelelementen in te bouwen. Hier zou dat alleen maar afleiden. Rijden met verschillende vormen van navigeren is leuk genoeg, om voor de rest van de tijd te genieten van een heerlijke rit.

http://eventbranche.blogs.com/eventbranche_weblog/2005/09/stukkierijenpa.html

http://eventbranche.blogs.com/eventbranche_weblog/2005/12/classic_rally_e.html

Rapporteer deze video

Selecteer een probleem

Sluit de video in

Classic Rally Experience 2005
Automatisch afspelen
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x9jd" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Voeg de video op uw site toe met de hierboven genoemde code