Advertising Console

  Szellem elengedés után könnyedén jár az úr

  Repost
  Taltostitkok

  by Taltostitkok

  2
  529 views
  Szellem elengedés után könnyedén jár az agyvérzés után lebénult úr

  Nagy fájdalmakkal járt a mozgás, inkább vonszoltam magam, mint jártam. Azóta nagyon nehezen közlekedtem, a lépcsőzés egy külön megpróbáltatást jelentett számomra. Sajnos mindenütt lépcsőzni kell. Már a sima úton való közlekedésnél is problémám volt, egyensúlyzavarom volt.

  Most, a szellem - elengedés Táltos szertartása után olyan, mintha kicseréltek volna. Felszabadult vagyok, határozottabban megyek, nincs egyensúlyzavarom, nincs fájdalmam.

  Korábban nagyon remegett a bal kezem. Amikor felálltam ülőhelyzetemből, beremegtem, Most nincs ilyen remegés, sem a kezemen, sem a lábamon. Könnyebbnek és felszabadultnak érzem magam. Boldog vagyok, hogy Hegedűs Marika elengedte rólam a hozzám kötődött szellemeket a túlvilágra! Ez most egy csodálatos érzés! Nem emlékszem mikor mosolyogtam utoljára, és arra sem, mikor voltam fájdalommentes. Visszanyertem önmagam, szinte pillanatok alatt.

  - Elmúlt a fájdalma?

  Megszűnt a fájdalom, nem érzek semmilyen fájdalmat. Az előbb próbáltam lehajolni, és minden további fájdalom nélkül a kezemmel megérintem a padlót. Azelőtt ezt nem tudtam megcsinálni, ilyenre korábban nem voltam képes. Korábban, amikor a postán sorba kellett állni, le kellett ülnöm, mert öt percnél tovább nem tudtam állni egy helyben. Most semmilyen fájdalomérzetem nincs.

  - A járás könnyebben megy?

  Tökéletesen járok! Szinte hihetetlen, milyen sokat változtam! Ez boldogsággal és örömmel tölt el! El sem tudom mondani, azt az örömöt, hogy megszűnt a fájdalmam! Ez csodálatos érzés!

  Elérhetőségünk:
  • Tel.: 0036-1-251-4983, 0036-1-222-3186

  Honlapjaink:
  www.taltos7.hu
  www.szellemvilag.hu
  www.csodalatosgyogyulasok.hu