Wilt u al uw recente zoekopdrachten verwijderen?

Alle recente zoekopdrachten zullen verwijderd worden

Vind-ik-leuk
Later bekijken
Delen
Toevoegen aan

Art Jumping in het FotoMuseum

9 jaar geleden341 views

Ooit al de overweldigende, onweerstaanbare drang gevoeld te springen als je naar een mooi kunstwerk kijkt? Je bent niet de enige. Over de hele wereld jumpen jongeren in hun favoriete museum en op vrijdag 3 april ging het Antwerpse FotoMuseum mee op in de rage.

Allison Reimus, een studente uit Washington startte de Art Jumping rage. Bij het zien van een geweldig kunstwerk kon ze de neiging een vreugdesprong te maken niet onderdrukken. Ze plaatse hiervan een foto op haar blog en de rest is geschiedenis. Van over de hele wereld sturen mensen haar foto’s van hun Art Jump. Het MoMa in New York hield al een Art Jumping.

Op vrijdag 3 april vond in het FotoMuseum Antwerpen de eerst Art Jumping in België plaats. Het was een gigantisch succes! Zowel jongeren, kinderen en volwassenen hebben de sprong gewaagd voor hun favoriete foto.

Het FoMu zorgde voor een trampoline, de ‘Art Jumper’ koos zijn of haar favoriete kunstwerk en fotografen Sofie Coreynen en Tanja Vrancken legden de sprong vast op de gevoelige plaat.

Meer info over Art Jumping op jumpinginartmuseums.blogspot.com.

© 2009 - StampMedia

Rapporteer deze video

Selecteer een probleem

Sluit de video in

Art Jumping in het FotoMuseum
Automatisch afspelen
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x8w9ja" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Voeg de video op uw site toe met de hierboven genoemde code