Advertising Console

  Dobogókő - Szent hely építése az Attila - Buda kapunál

  Repost
  TaltosHagyatek

  by TaltosHagyatek

  1
  1 169 views
  PILIS TE GYÖNYÖRŰ!
  Dobogókő - Szent hely építése az Attila - Buda kapunál

  Itt születtem a Pilis lábánál, mégis úgy telt el eddigi életem jelentős része, hogy fogalmam sem volt milyen csodálatos, isteni ez a hely.

  A Táltos Iskola közösségével az első pillanattól részt vettünk abban a gyönyörű munkában, melynek során fénykapukat állítottunk Mennyei Anyánk, Atyánk és Szent gyermekeik emlékének, hogy újra élővé tegyük csodájukat az emberek lelkében.

  Évről évre gyarapodott ez a kis közösség, akikkel őrizzük a Táltos hagyatékot itt a Pilis szívében Dobogókőn. Boldogok vagyunk, amikor együtt lehetünk és tehetünk azért , hogy ez a világ jobb legyen azáltal, hogy fényt keltünk az emberek szemében, lángot gyújtunk szívében, lelkében, s a szellem felismeri Isteni önvalóját, s ha már felismerte, elkezdheti megcselekedni életének jobbítását, s ezáltal lesz szebb az egész világ. Elkezdtünk közösen álmodni, hogy legyen egy hely, ahol az Istentudó emberek együtt tarthatják a SZERT.

  Kialakítottunk egy Szent berket, egy ligetet, melyet igyekeztünk egyre szebbé, egyre méltóbbá tenni. A fénykapu mellé egy csodálatos fénypad került, melyre leülve magunkat lecsendesítve megérezhetjük Anyánk és Atyánk szerető ölelését. Gyógyulást kérhetünk testi - lelki - szellemi gondjainkra, de ne felejtsük el megköszönni is azt a mérhetetlen csodát, melyben részesülünk. Sokan összejöttünk, hogy a csodáért közösen tegyünk, vágytunk rá, hogy itt lehessünk.

  Fáradtságot nem érezve dolgoztunk, mindenki tudta mi a dolga, s egymás csillogó szemét, mosolygó arcát látva boldogság járta át a szívünk. Ezt a boldogságot csak fokozta, hogy szeretett Táltosunkkal, Kovács - Magyar Andrással együtt lehettünk. Minden egyes kőben, mely a helyére került, a szeretet összetartó ereje lakik.

  • A Táltos elérhetősége:
  • Tel.: 0036-1-251-4983, 0036-1-222-3186

  Honlapjaink:
  www.taltos7.hu
  www.szellemvilag.hu
  www.csodalatosgyogyulasok.hu