Advertising Console

  Caixa Catalunya

  Repost
  Terravision Pictures

  por Terravision Pictures

  0
  111 vistas
  Aquest conveni, que forma part de la 2a edició del “Programa d'ajuts a entitats formades per persones nouvingudes”, pretén reconèixer la tasca desenvolupada per les entitats socials dins la xarxa de serveis d’atenció a la ciutadania, donat que aquestes entitats s'han configurat com a peça clau per a la cohesió social de pobles i ciutats, atesa la seva implantació en el territori i el seu coneixement dels espais de trobada i veïnatge.
  El “Programa d'ajuts”, amb una dotació enguany de 200.000 euros, té com a finalitat l'establiment de convenis de col·laboració amb federacions i entitats sense ànim de lucre formades per persones nouvingudes i que tinguin com a objectiu el desenvolupament d’accions en defensa dels drets humans, la convivència ciutadana i la promoció social de persones vingudes d’altres països.
  Cal recordar que la Diputació de Barcelona, a través de l’Àrea d’Igualtat i Ciutadania, dóna suport i promou polítiques en favor de la cohesió social, la gestió local de la immigració, la convivència i la ciutadania, entre altres, tot cooperant amb els ens locals i altres entitats.
  L’Obra Social de Caixa Catalunya impulsa actuacions amb la finalitat de donar resposta a les necessitats socials i contribueix, amb diferents programes, a la integració i a la millora de les condicions de vida de diversos col·lectius, entre ells, el de les persones nouvingudes al nostre país. Per això treballa en aquest programa, que vol donar suport als projectes d’integració elaborats per entitats d’immigrants.
  Durant el 2007, 21 entitats ja es van beneficiar d’aquestes ajudes. En total, entre les dues edicions, s’hauran destinat 400.000 euros.

  Reportaje producido por Terravision Pictures
  Realizador Gabriel Bordas