Wilt u al uw recente zoekopdrachten verwijderen?

Alle recente zoekopdrachten zullen verwijderd worden

Vind-ik-leuk
Later bekijken
Delen
Toevoegen aan

Blue Marble 1212 nr. 1

10 jaar geleden48 views

Dit is Blue Marble. Help ons het mysterie op te lossen.

Mission 1212 is een reeks van zes video's die een serie aanwijzingen bevatten. Het oplossen van deze aanwijzingen draagt zowel bij aan het succes van de missie als aan jouw persoonlijke succes. Agent Blue Marble heeft jouw hulp nodig om de code te kraken.

Er is iets mysterieus aan de hand, iets groots, maar wat is het?

Waarom wordt Blue Marble gecontroleerd door het Departement voor de Europese Veiligheid? Waarom beweegt hij zich door Europa en achtervolgt hij schaduwen? Je zult betrokken moeten raken om dit uit te vinden.

Alle video's moeten in de juiste volgorde bekeken worden om te code te kunnen kraken. Wanneer je dit gelukt is maak je kans op het winnen van de ultieme prijs: tickets voor twee personen naar een VIP film première in London, inclusief vluchten en twee nachten in een top hotel.

Om alle zes de video's te kunnen zien en om deel te kunnen nemen aan het spel ga je naar www.mission1212.com

Helaas kunnen we slechts een tipje van de sluier oplichten over het doel van dit alles. Maar als je een fan ben van klassieke science fiction dan zul je erg benieuwd zijn naar wat hier achter zit.

Gesponsorde video, klik hier om te winnen!

Rapporteer deze video

Selecteer een probleem

Sluit de video in

Blue Marble 1212 nr. 1
Automatisch afspelen
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x7e9xa" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Voeg de video op uw site toe met de hierboven genoemde code