Advertising Console

  TUNISIAN HOME AB, TUNISIEN, BILLIGT BOENDE RUNT MEDELHAVET

  Repost
  www.svenskmasstv.se

  por www.svenskmasstv.se

  0
  618 vistas
  Svensk MässTv intervjuar Anders Andrés på Tunisian Home Ab på Köpa Hus Utomlands Mässan 2008 om att köpa fastighet i Tunisien Det finns mycket att göra i Tunisien bland annat golf och dykning berättar Anders.
  http://www.tunisianhome.com

  "Aktieägarna och ledningsgruppen har tillsammans en mycket bred erfarenhet inom fastighetsaffärer i Tunisien. Affärsidén bakom Tunisianhome AB med dotterbolaget Tunisian Home Real Estate & Consulting grundar sig i en mans vision om ett fantastiskt utlandsboende.

  På Tunisianhome AB erbjuder vi en egen försäljnings- och marknadsföringsorganisation som noga identifierar målgrupper och erbjuder dessa kvalitetskunder exceptionellt värde. Detta enastående värde skapar vi genom att kombinera fastigheter med bästa läge med vår egen kunskap om och våra egna medarbetare på plats i Tunisien.

  En verklig styrka i filosofin bakom Tunisianhome AB:s affärsidé är engagemanget, styrningen och kontrollen av alla värdekedjans nyckelaspekter, från försäljning till nöjd kund och den service vi erbjuder. Det är därför lätt för ledningen att övervaka och bibehålla kvalitetsnivåer och integritet i alla organisationens led.

  Ledningsgruppen
  Tunisianhome AB"
  www.tunisianhome.com