Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Report TV - Trafiku i rënduar në Fier, bëhet shkak dhe për vonesat e ambulancave

2 days ago0 views

TXG8MkagApxY704

Report TV

Trafiku i rënduar në qendër të qytetit të Fierit dhe në rrugët e tjera mbetet një problem që haset çdo ditë, sidomos në periudhën e verës. Kjo situatë ka alarmuar personelin mjekësor të urgjencës së spitalit Rajonal të këtij qyteti, pasi temperaturat e larta si dhe ngjarje të ndryshme kanë bërë që numri i telefonit të urgjencës së Fierit të ketë në çdo kohë thirrje për ndihmë.

Pavarësisht alarmit të sirenave që dëgjohen më shumë se dy kilometra larg, trafiku i rënduar bën që ambulancat të mos lëvizin nga vendi, pasi shoferët e makinave e kanë të pamundur të devijojnë. Sipas drejtuesve te ambulancave, kjo situatë është alarmante dhe mund të çojë në përkeqësim të gjendjes shëndetësore të qytetarit që kërkon ndihmën e parë.

Trafiku vështirësohet edhe më tepër në rrugën që të çon drejt spitalit, pasi mjete të ndryshme janë parkuar në njërën anë të këtij segmenti. Pavarësisht masave që policia rrugore merr duke vendosur gjoba, akoma nuk është gjetur zgjidhje për këtë situatë.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Report TV - Trafiku i rënduar në Fier, bëhet shkak dhe për vonesat e ambulancave
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x6rwasr" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above