Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Debati për kufijtë/ Bushati: Thaçit i duhet thënë “Jo!” e prerë. Nurellari: Po fryhet tepër

2 days ago0 views

?Po të dëgjosh deklaratën e Thaçit, duket që do të bëhet një marrëveshje mes Serbisë dhe me Vuçiçin, ku Kosova do të marrë, por nuk do të humbë. Madje Thaçi ka shkuar deri atje sa ka thënë që edhe nëse marrëveshja nuk realizohet, ai ka një plan B që qëndron vetëm në kokën e tij?, shprehet Adri Nurellari.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Debati për kufijtë/ Bushati: Thaçit i duhet thënë “Jo!” e prerë. Nurellari: Po fryhet tepër
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x6rvxev" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above