Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Ora News - Banorët e Ish Kënetës në protestë, rrezikojmë përmbytjen

2 days ago0 views

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT
Banorët e zonës se ish-Kenetës në Durrës kanë bllokuar punimet që po kryen firma e kontraktuar nga Ndërmarrja e Ujësiellësit për shtrirjen e linjës së re, projekt i Bankës Botërore.

Sipas banorëve, duke hapur kanalet për futjen e tubacionit, firma ka bllokuar kanalet e ujërave te larta, duke bërë që me shirat e parë të kemi përmbytje në zonën e ish -Kënetës, e cila është mjaftë e ekspozuar nga ky faktorë. Ata kërkojnë që firma të sistemojë paralelisht edhe problemin e ujërave të larta.

"Mbi 1000 familje do të përmbyten në momentin e parë që do bjerë shi pasi kanë bllokuar daljen në kanal kryesor të kanaleve dytësore. Shiu i parë që do të bjerë ne do të përmbytemi


Banka Ndërkombëtare për Rindërtim dhe Zhvillim, pjesë e Grupit të Bankës Botërore) ka akorduar një hua prej 83.5 milion euro, që synon përmirësimin e rrjetit ekzistues të qytetit të dytë më të madh të vendit dhe njëri prej destinacioneve kryesore turistike të vendit, si dhe porti kryesor i Shqipërisë. Të kontaktur nga Ora Neës, inxhinierët e UKD thanë se do të rishikojnë këtë problem të ngritur nga banorët e zonës se ish-Kënetës.
Për më shumë lexoni në:
http://oranews.tv/article/banoret-e-ish-kenetes-ne-proteste-rrezikojme-permbytjen

Report this video

Select an issue

Embed the video

Ora News - Banorët e Ish Kënetës në protestë, rrezikojmë përmbytjen
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x6rvxe0" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above