Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Ora News - Kosovarët hyjnë në Shqipëri nga Morina, ankohen për gropat

2 days ago0 views

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT
Numri i pushuesve që kalojnë pikën kufitare të Morinës ka qenë shumë i madh këtë fundjavë. Në 24 orët e fundit nga kjo pikë kalimi kanë hyrë rreth 20 mijë udhëtarë.

Situata solli vështirësi në qarkullimin rrugor. Në segmentin Morinë-Kukës, pranë Urës së Uzinës ku po punonet për ndërtimin e urave të tjera drejtuesit e automjeteve janë të detyruar të presin gjatë për të kaluar.

Ndërkohë shoferët, ata të ardhur nga Kosova, ankohen për rrugën e amortizuar dhe bëjnë thirrje për të marrë masa urgjente.
Për më shumë lexoni në:
http://oranews.tv/article/kosovaret-hyjn-ne-shqiperi-nga-morina-ankohen-gropat

Report this video

Select an issue

Embed the video

Ora News - Kosovarët hyjnë në Shqipëri nga Morina, ankohen për gropat
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x6rvwm5" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above