Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Lunxhëri, krahina ekspozon pasurinë muzikore e trashëgiminë - News, Lajme - Vizion Plus

2 days ago0 views

http://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://instagram.com/vizionplustelevizion
https://twitter.com/VizionPlusTV

Në qendrën e krahinës së Lunxhërisë është zhvilluar festivali i Divanit Lunxhiot.11 grupe e orkestra nga Shqipëria, Greqia, Kosova, si dhe këngëtarë të njohur të muzikës popullore, kanë performuar gjatë mbrëmjes së të shtunës në këtë festival.
Sipas organizatorit, Koço Vasili, prurjet muzikore dhe risitë kanë qenë të shumtaNë këtë festival është rikthyer në vëmendje edhe polifonia me qëllimin e promovimin e ruajtjen e kësaj trashëgimie unikale.Gjatë festivalit janë ekspozuar edhe prodhime artizanale të krahinës, gatime të njohura.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Lunxhëri, krahina ekspozon pasurinë muzikore e trashëgiminë - News, Lajme - Vizion Plus
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x6rvwbs" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above