Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Kosovarët dynden në Shqipëri - News, Lajme - Vizion Plus

2 days ago0 views

http://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://instagram.com/vizionplustelevizion
https://twitter.com/VizionPlusTV

Rruga e Kombit po përballon një fluks të madh automjetesh në këto ditë të nxehta vere. Mijëra shqiptare të Kosovës apo dhe Maqedonisë kanë zgjedhur të kalojnë pushimet në Shqipëri dhe ky fakt ka bërë që vetëm këtë të diele numri i numri i shtetasve që kanë hyrë në vendin tonë nga dogana e Morinës te arrij ne 25 mije.Por qarkullimi i madh është një shqetësim për shoferët që kalojnë në këtë rrugë, e cila është e dëmtuar ne disa pjese te saj. Më konkretisht segmenti nga Morina në Kukës, pranë Uzinës ku po punohet për ndërtimin e urave paraqet problem.
Rruga e Kombit është dhënë me koncesion dhe nga data 17 shtator kalimi në të do të jetë me pagesë. Ndërkohë paralelisht kompania koncesionare ka nisur punimet për të përfunduar disa investime në këtë aks, i cili është ende i papërfunduar.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Kosovarët dynden në Shqipëri - News, Lajme - Vizion Plus
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x6rvvd8" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above