Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

“Mbyll dyert” memoriali i Skënderbeut, rikonstruktohet në pikun e sezonit - Top Channel Albania

2 days ago0 views

Vendvarrimi i Skënderbeut tregon shumë pak nga mistikja ende e pazbuluar dhe e ekspozuar. Aktualisht ?my memorial? po i nënshtrohet një rikonstruksioni, duke mbyllur dyert në pikun e vizitave turistike. Një vendim ky që dëmton turizmin historiko-kulturor në Lezhë.

Report this video

Select an issue

Embed the video

“Mbyll dyert” memoriali i Skënderbeut, rikonstruktohet në pikun e sezonit - Top Channel Albania
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x6rvs39" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above