Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Përkeqësimi i shëndetit mendor, psikiatrit: Mos neglizhoni kujdesin pas daljes nga spitali

3 days ago0 views

Varfëria, papunësia dhe mjedisi jo i mirë social kanë shtuar rastet e depresionit në Shqipëri. Kjo sëmundje e përforcon ndikimin te të prekurit, kur temperaturat rriten.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Përkeqësimi i shëndetit mendor, psikiatrit: Mos neglizhoni kujdesin pas daljes nga spitali
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x6ruqnf" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above