Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Të trashëgosh zanatin, katër breza punojnë si kovaç - Top Channel Albania - News - Lajme

3 days ago0 views

Qemal Kovaçi ruan traditën prej katër brezash të familjes së tij në ushtrimin e profesionit të kovaçit. Zanatin e ka trashëguar nga babai i tij dhe prej mëse 45 vitesh vazhdon ta ushtrojë me pasion, ndërsa stafetën do ia lere djalit të tij.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Të trashëgosh zanatin, katër breza punojnë si kovaç - Top Channel Albania - News - Lajme
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x6rupvh" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above