Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Nuset, në kalanë e Beratit. Qyteti “pushtohet” nga turistë vendas e të huaj

3 days ago0 views

Berati, i njohur ndryshe si ?qyteti i një mbi një dritareve? ofron një bashkim turizmi. Turizmin kulturor, kur flitet për arkitekturën e veçantë të këtij qyteti; turizmin historik ta ofron me anë të Muzeut Ikonografik të Onufrit; si dhe turizmin e aventurës.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Nuset, në kalanë e Beratit. Qyteti “pushtohet” nga turistë vendas e të huaj
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x6rupml" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above