Wilt u al uw recente zoekopdrachten verwijderen?

Alle recente zoekopdrachten zullen verwijderd worden

FAMKE LOUISE over nieuwe COLLAB en GOSSIP | Festilab #3: Milkshake Festival

3 dagen geleden0 views

Hoe makkelijk verspreid je smeuïge neppe nieuwtjes op een festival? Kaj van der Voort en Iris Enthoven testen het uit op Milkshake Festival. Kom maar op met die rumours! Wil jij meer video’s zien? Abonneer dan via .

Kan je opa mee naar een festival? Hoe kom je een festivaldag door zonder geld? En hoe gevoelig zijn festivalgangers eigenlijk voor fake news? Deze festivalzomer nemen we de proef op de som in het nieuwe programma Festilab. Iris Enthoven gaat elke week naar een ander festival en voert samen met een speciale gastpresentator verschillende sociale experimenten uit. Festilab is elke woensdag om 16:00 te zien op het YouTube kanaal van XITE.

WHUT?! Famke Louise & Drake doen een collabo? Ha, got you! Fake news is obviously niks nieuws meer. In deze derde aflevering van Festilab is Iris Enthoven met Kaj van der Voort op Milkshake Festival om te ontdekken hoe snel de festivalgangers in fake news geloven. Ook spreken we Famke Louise over haar ervaringen met fake news.

Dit is het officiële YouTube kanaal van XITE! Abonneer je nu:

Follow XITE in Nederland:
Facebook:
Twitter:
Instagram:
Snapchat:


Watch XITE in Nederland:


Follow XITE in België:
Facebook:
Twitter:
Instagram:


Watch XITE in België:

Rapporteer deze video

Selecteer een probleem

Sluit de video in

FAMKE LOUISE over nieuwe COLLAB en GOSSIP | Festilab #3: Milkshake Festival
Automatisch afspelen
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x6rtlvi" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Voeg de video op uw site toe met de hierboven genoemde code