Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Hoxho, puna bre farz është?! Hoxhë Remzi Isaku

11 months ago0 views

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we teala) që të kemi dobi nga kjo që .
Na ndiqni në: Shqip.
Eselamu alejkum we rahmetullahu we berekatuhu ju paraqesim një video tjeter ku Hoxha i nderuar folë për punën dhe kur bëhet obligim !
Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we teala) që të kemi dobi nga kjo që .

Report this video

Select an issue

Embed the video

Hoxho, puna bre farz është?! Hoxhë Remzi Isaku
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x5wvfnu" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above