Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Te "plaka" në Gjirokastër - Top Channel Albania - News - Lajme

11 months ago0 views

?Pazari i vjetër?, lagjja e parë dhe më e vjetër e Gjirokastrës, e njohur edhe si ?plaka? e qytetit, është sot hapësira më e aneksuar në atë që përbën qendrën historike. Banorët tregojnë se braktisja, largimet e familjeve dhe harresa rrezikojnë të zhdukin një prej copëzave më unike të trashëgimisë historike dhe shpirtërore të qytetit të Gjirokastrës.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Te "plaka" në Gjirokastër - Top Channel Albania - News - Lajme
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x5wuj00" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above