Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Vettingu ka nisur - Top Channel Albania - News - Lajme

11 months ago0 views

Miratimi nga Parlamenti i institucioneve të vettingut në qershor ishte vetëm hapi i parë i ngritjes së komisioneve që do të kontrollojnë pasuritë dhe figurën e gjyqtarëve dhe prokurorëve. Por, organet e reja të vettingut nuk mund të nisin shqyrtimin e dosjeve konkrete, pa u mbledhur më parë Parlamenti i ri.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Vettingu ka nisur - Top Channel Albania - News - Lajme
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x5wui2u" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above