Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Ora News - Skandali i byzylykëve, reagon Juliana Hoxha: Flluskë sapuni

11 months ago0 views

Subscribe në Ora Neës këtu http://bit.ly/1s5j7UT
?Një flluskë sapuni e ardhur, për fat të keq, per shkak te mosnjohjes së legjislacionit? . Kështu e quan Sekretarja e përgjithshëm të Ministrisë së Drejtësisë atë që quhet skandali i byzylykëve elektronikë të mbikqyrjes.
Ministri i Drejtësisë Gazment Bardhi ka bërë përgjegjëse zonjën Juliana Hoxha dhe dy ditë më parë deklaroi se do të kërkonte shkarkimin por dhe do e çonte në ndjekje penale
Përmes një shkrimi të mbërritur në redaksinë e Ora New, Juliana Hoxha thotë se Pretendimi nga ana e Ministrit se janë prokuruar dhe nënshkruar kontrata disa herë me të larta se fondi i parashikuar buxhetor është teresisht i pabazuar në legjislacionin në fuqi.?
Hoxha thotë se ?stafi teknik, duhet ta kishte informuar ministrin, me qëllim parandalimin e spekullimeve mediatike të cilat sigurisht do kenë kosto mbi të në një të ardhme të afërt?
Për më shumë lexoni në:
http://www.oranews.tv/vendi/skandali-i-byzylykeve-reagon-juliana-hoxha-flluske-sapuni/

Report this video

Select an issue

Embed the video

Ora News - Skandali i byzylykëve, reagon Juliana Hoxha: Flluskë sapuni
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x5wuf58" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above