Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Prava žena - Epizoda 92

11 months ago20 views

stefanjovan2012

NVHD

Nikola je muškarac koji ne uspeva pohvatati konce života, iako već ima odraslu kćer. Njegova mala Maja, nesrećno je zaljubljena u najpopularnijeg dečka iz hokejaškog kluba, zgodnog Harija, ali on je ne primećuje. Upravo tu počinju Nikoline nevolje. Kako bi napokon zablistala kao prava dama, Maja se prijavljuje u rijaliti šou "Prava žena", a njen otac to saznaje tek kada je ugleda na snimanju emisije. Nikola tada uviđa koliko je njegova kćer nesrećna i nezadovoljna te da je zapravo postala žena dok je on provodio vreme u piću i u društvu nepoznatih žena.

Kako bi sprečio Maju da napravi životnu grešku, zapošljava se kod prijatelja Slavena. Inače, Slavenova firma radi ketering za sve učesnike rijaliti šou programa "Prava žena". Ruža, koja iza sebe ima pet brakova je glavni vođa šou programa. U emisiji se pojavljuju i tri mentorke: Danijela, Sanda i Patricija. Ove tri mentorke kriju veliku tajnu svog privatnog života.

Konce celog šou programa drži mlada Nataša, žena čija je glavna briga zapravo daleko od seta te emisije. Nataša živi jednoličnim životom u kojem joj je najvažnije da čuva svog bolesnog brata Vedrana. Naime, ispod njenog hladnog izgleda krije se krhka dama koja vapi za ljubavlju i muškarcem u čijem naručju će biti srećna i sigurna. Zbog brige oko brata potpuno zanemaruje svoj ljubavni život, sve dok u njega ne ušeta Nikola.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Prava žena - Epizoda 92
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x5wt7yn" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above