Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Ora News - Kelmend, “Bashkimi bën fuqinë” edhe për të liruar trafikun

11 months ago1 views

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT
"Bashkimi bën fuqinë". Kjo është një këshillë e mirë zbatimi i së cilës vjen në ndihmë dhe në rastet e bllokimit të trafikut.
Një video e postuar në facebook tregon një grup njerëzish që bëhen bashkë për të lëvizur një makinë në mënyrë që të lirohet trafiku i bllokuar në rrugën e Kelmendit.
Videoja është regjistruar më 5 gusht 2017 kur një numër qytetarësh ishin drejtuar në zemër të bjeshkëve të Malësisë së Madhe për të ndjekur aktivitetin kulturor "Logu i Bjeshkëve"
Për më shumë lexoni në:
http://www.oranews.tv/vendi/bashkimi-ben-fuqine-edhe-per-te-liruar-trafikun/

Report this video

Select an issue

Embed the video

Ora News - Kelmend, “Bashkimi bën fuqinë” edhe për të liruar trafikun
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x5wqde1" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above