Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Ora News - Tiranë, digjet strehëza e komunitetit LGBT

11 months ago0 views

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Shtëpia ku strehohen përfaqësues të komunitetit LGBT të cilët dhunohen nga familjarët e tyre dhe shoqëria pêr shkak të orientimit seksual është përfshirë nga flakët mesditën e sotme.
Pamjet janë siguruar nga Channel One. Flakët kanë rënë rreth orës 13: 15 minuta të mesditës së sotme.
Nuk ka shumë informacion lidhur me shkaqet.

Për më shumë lexoni në:
http://www.oranews.tv/vendi/tirane-digjet-streheza-e-komunitetit-lgbt/

Report this video

Select an issue

Embed the video

Ora News - Tiranë, digjet strehëza e komunitetit LGBT
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x5vut50" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above