Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Report TV - Situata e zjarreve, EC: Në 24 orë 15 vatra zjarri në të gjithë vendin

11 months ago0 views

TXG8MkagApxY704

Report TV

Emergjencat Civile bëjnë të ditur se në 24 orët e fundit janë shënuar 15 vatra aktive zjarri në Tiranë, Vlorë, Dibër, Elbasan, Shkodër, Fier, Berat dhe Lezhë.

Për fikjen e flakëve janë angazhuar 24 makina zjarrfikëse, 109 zjarrfikës, 20 gardistë, 90 forca ushtarake, 11 forca pyjore.

Gjithashtu për fikjen e zjarreve është duke u ndërhyrë edhe nga ajri me anë të helikopterëve.

Specialistët e Emergjencave Civile janë duke mbajtur situatën në monitorim të vazhdueshëm në të gjithë vendin, ndërkohë që Drejtoria e Përgjithshme e Emergjencave Civile përsërit thirrjen ndaj të gjithë qytetarëve që në rast se konstatojnë zjarre, të njoftojnë menjëherë në numrat e emergjencave 112, 129 dhe 128.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Report TV - Situata e zjarreve, EC: Në 24 orë 15 vatra zjarri në të gjithë vendin
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x5vupui" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above