Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Report TV - Rreziku nga motorat e ujit në Shëngjin merren masa

last year1 views

TXG8MkagApxY704

Report TV

Vdekja e turistes në Ksamil ka sjellë në vëmendjen e rrezikun e motorave të ujit. Në Shëngjin ata nuk janë shqetësim për pushuesit.

Motorët e ujit lëvizin larg bregut dhe qëndrojnë në vendet e përcaktuara nga pushteti vendor. Ky fakt pranohet nga vetë pushuesit në këtë zonë turistike të cilët thonë se këtë vit kjo problematike ka marrë zgjidhje.

?Jo nuk na sjell shqetësim e se nuk i shohim afër, i shofin larg po këtu afër nuk janë? shprehet një nga pushuesit, ndërkohë që një tjetër shton se : Ka problem pasi jemi të rrezikuar, por deri tani nuk ka pasur ndonjë rast?.

Kreu i Njësisë Administrative të Shëngjinit Tonin Uldedaj shprehet se në bashkëpunim edhe me policinë kufitare do ketë një monitorim të vazhdueshëm të motorave të ujit gjatë gjithë sezonit turistik.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Report TV - Rreziku nga motorat e ujit në Shëngjin merren masa
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x5ujrsq" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above