Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Tatimet apel biznesit, përfitoni nga ligji i faljes - News, Lajme - Vizion Plus

last year0 views

http://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Administrata tatimore i bën thirrje sipërmarrësve që të përfitojnë nga ligji për faljen e detyrimeve. Janë 35 mijë biznese në total që do të duhet të paguajnë detyrimin për vitet 2011-2014, në mënyrë të t?u falen gjobat dhe kamatëvonesat. Sipas tatimeve nga muaji shtator administrata është gati të presë këtë kategori biznesi, i cili duhet të kryejë një veprim, pagesën në bankë.?Çdo biznes e di sa është detyrimi, gjobat dhe kamatëvonesat. Ndaj i duhet t?i drejtohet bankës për të paguar principalin. Kaq mjafton qe ne si administratë të vijojmë më tej me procedurat. pra nuk ka nevojë as të aplikojë dhe as të dorëzojë dokumentacione.? -thotë Xhavit Curri nëndrejtori i tatimeve.Aktualisht administrata ka pastruar nga sistemi ato detyrime dhe penalitete që i përkasin bizneseve para vitit 2010.Në total nga ligji i faljes do të përfitojnë rreth 100 mijë biznese me një shumë që arrin në 90 mld lekë.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Tatimet apel biznesit, përfitoni nga ligji i faljes - News, Lajme - Vizion Plus
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x5tqezk" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above