Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Ngritja e organeve të vetingut - News, Lajme - Vizion Plus

last year0 views

http://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV
https://twitter.com/VizionPlusTV
Ne kuvendin e Shqipërisë jane mbledhur te tre komisionet qe jane përgjegjëse per ngritjen e organeve te vetingut.Ne fillim u mblodhën dy komisionet qe përgjigjen per votimin e anëtareve te komisionit te posaçëm te kualifikimit, kolegjit te apelimit dhe komisionereve publike.Per kete votim do te aplikohet nje sistem i posaçëm elektronik qe garanton fshehtësinë e votës.Me pas është mbledhur komisioni i cili duhet te vlerësoje te gjithe kandidatet i cili ka vendosur qe te hënën dhe te marten te dëgjoje ata kandidate qe nuk i kane plotësuar kriteret dhe qe kane marre rekomandim negativ nga operacioni ndërkombëtar i monitorimit, duke lene te hapur mundesine qe seanca dëgjimore te zhvillohen me te gjithë ata qe kane aplikuar per organet e vetingut.Komisioni ka kohe deri ne 1 qershor per te vlerësuar te gjithe kandidatet e per te përgatitur listen finale per votim, ne mënyre qe t?i hape rruge punës se dy komisioneve te tjera.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Ngritja e organeve të vetingut - News, Lajme - Vizion Plus
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x5ssy09" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above